EHBO vereniging Petrus Donders Tilburg

Hulpverlening.


Evenementen.

  

Jaarlijks vinden er verschillende evenementen plaats. Diverse malen wordt er een beroep gedaan op de eerstehulpverleners van onze vereniging voor ondersteuning van dergelijke evenementen.

Wij zijn in Tilburg en Regio onder andere te vinden bij sporttoernooien, open dagen, braderieën en beurzen.

 

Vaste hulpbrigade.

 

Nieuwe leden draaien in de eerste periode altijd samen met een ervaren lid. Maar ook daarna zullen de diensten in principe met minimaal twee hulpverleners worden uitgevoerd.

 

De vaste hulpbrigade van EHBO-vereniging Petrus Donders bestaat uit een groep enthousiaste eerstehulpverleners die regelmatig hulp verlenen. Ieder lid van onze vereniging kan zich vrijwillig aansluiten bij deze brigade. De inzet en planning van de eerstehulpverleners geschiedt door de coördinatie vaste hulpbrigade, hulpverlening@petrusdonders.nl of 06-57881006.

 

Extra ondersteuning.

 

Om onze hulpverleners op hun taak voor te bereiden ontvangen zij regelmatig extra scholing

in Gevorderden Eerste Hulp, wandelletsels en alcohol & drugs in het uitgaansleven. Tijdens extra oefenavonden voor onze vaste hulpbrigade is er ruimschoots aandacht voor onwel wordingen, ongevallen en de omgang met slachtoffers die alcohol en drugs gebruikt hebben.

 

Aanvraag voor hulpverlening.

 

Organisatoren van evenementen die belangstelling hebben of gebruik willen maken van onze diensten kunnen contact opnemen met:  hulpverlening@petrusdonders.nl

 

Of vul het formulier in:
aanvraagformulier hulpverlening bij evenementen aanvragenvolg ons ook op ....

© 2015 EHBO vereniging Petrus Donders algemene voorwaarden links